Palvelut

Palvelut

Palvelumme perustuvat laadukkaisiin julkisten tilojen erikoiskalusteisiin ja luotettaviin kalusteurakoihin. Tuotantohenkilöstömme ammattitaito ja pitkäaikainen kokemus sekä kalustetehtaamme aina ajantasainen konekanta mahdollistavat laatutuotteiden valmistuksen ja nopeat toimitukset.  

Vastaamme luotettavasti koko palveluketjusta aina suunnittelusta valmiiden tuotteiden asennukseen ja takaamme näin asiakkaillemme korkealaatuisen ja varman toimituskokonaisuuden. Asiakkaidemme ja tilojen tarpeet huomioon ottava lähestymistapa sekä palveluhenkisyys ovat tärkeitä koko henkilöstöllemme.

Asiakaspalvelutiskit

Valmistamme ja asennamme yksilölliset ja asiakkaan tiloihin täsmäsuunnitellut asiakaspalvelutiskit mm. pankkeihin, myymälöihin, apteekkeihin ja ravintoloihin.

Kiintokalusteet

Valmistamme kestäviä ja tarkoituksenmukaisia kiintokalusteita vaativaankin käyttöön ja tarpeeseen mm. sairaaloihin, kirjastoihin, päiväkoteihin, kouluihin sekä muihin julkisiin tiloihin.

Jakoseinäelementit

Valmistamme tilauksesta yksilöllisiä jakoseinäelementtejä toimisto- ja asiakaspalvelutiloihin sekä mm. palvelusoluratkaisuja esimerkiksi pankkeihin ja apteekkeihin.

Laivakalusteet

Kalustamme niin pienet kuin suuretkin laivat ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat niin hyttikalusteet kuin laivojen muut kiintokalusteet sekä vaativammatkin laivakalustamisessa tarvittavat puusepäntyöt.